Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Vörösboros chilis eper sörbet

 

Hozzávalók:

1,5 dl vörösbor

25 dkg eper

kb. 10 dkg cukor

1 szegfűszeg (őrölt)

1 citrom reszelt héja

Kevés chili paprika

 

A vörösbort összeforraljuk a fűszerekkel (szegfűszeg, citromhéj) és kevés cukorral.

Az epreket villával összenyomkodjuk a cukorral.

A kihűlt bort és az átpasszírozott epreket összekeverjük és mélyhűtőben lehűtjük.

Az edényt befedjük, és 5-6 órára a fagyasztóba tesszük. Óránként egyszer elővesszük, és alaposan átkeverjük a sörbetet. A keverés során ügyeljünk rá, hogy minél több levegőt juttassunk a sörbetbe, mert annál finomabb lesz a végeredmény.

A tálalás előtt kis idővel vegyük ki a mélyhűtőből, hogy kissé felengedjen.

Tartalomhoz tartozó címkék: Desszert receptek
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kosár
0 árucikk
Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek
Notino.hu

 

 

 

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone