Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár
Ön itt jár: > >

Garancia

A garancia érvényesítési feltételek a következők:

1, A táplálék kiegészítőket bontatlan, sérülésmentes állapotban küld vissza, a szavatossági időn belül!

2, A sportruhákat is van lehetőség ki cserélni, Pl.: méret probléma vagy rejtett gyártási hiba merülne fel.

3, A fitnesz gépeket csak és kizárólag postázás után kiderült gyári, szállítási hiba esetén tudjuk cserélni. Természetesen a gépek garancia ideje alatt szervízeljük esetenként cseréljük a gépeket. A komplett gép cseréje csak és kizárólag akkor lehetséges, ha a gyári csomagolás sértetlenül megvan.

A gépek szervízelését minden esetben a gyártó (InSportLine,Robust,..) Magyarországi képviselete vállalja. A garanciális felülvizsgálat időtartalma 3-14 nap.

4, A cserélni kívánt termékeknél két lehetőség van:

  • A teljes vételárat visszajutatjuk neked, vagy akár le is vásárolhatod más termékekre. (A vételár visszutalása kizárólag akkor érvényes, ha a vásárolt terméket eredeti állapotában postázzák vissza. Pl. gyári csomagolás, hiánytalan tartozékok, termékleírás...)
  • Ha a levásárlást választod, a bizalmadat egy személyre szóló ajándékkal jutalmazzuk:-D

 

Ha szeretnél élni a garancia nyújtotta lehetőségekkel első teendőd:

1, Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Telefonszámunk:+36 20 252 21 88

- Email címünk: info@pumpingiron.hu

2, Postázd vissza az alábbi címre, eredeti csomagolásában. A csomagon minden esetben tüntesd fel a neved, címed, telefonszámod.

A posta költség minden esetben téged terhel!

Postázási címünk:

V-Trade Kft.

1087, Budapest Könyves Kálmán körút 76.

 

Természetesen nem tudunk felelősséget vállalni vissza postázás során a csomag megsérül vagy eltűnik, de ezt a csomagküldő szolgálatoknál minden esetben nyomon tudod követni.

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan vedd fel velünk a kapcsolatot, minden esetben segítünk. 

Köszönjük, türelmedet!

 

Üdvözlettel:

            Pumping Team

 

 

Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone