Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Turbófeltöltés az izmaidnak

Turbófeltöltés az izmaidnak

Milyen gyakran történik meg veled, hogy túl kemény egy edzésed? Szétbombázod az izmaidat, de nem bírod végig ezt a tempót? Elgyengülnek az izmaid, és nem képesek alkalmazkodni az ismétlődő terheléshez? Híján vagy az energiának és a kitartásnak? Ajánlották már a BCAA aminosavakat? Hallottál róla, hogy energiát adnak, ami szükséges az edzéshez, és még a katabolizmustól is megvédenek? A termékünk sokkal több egy sima aminosavnál! Innovatív formuláját a legkiválóbb sportolókon teszteltük. A BCAA Turbo Jet azeddigi legerősebb, legjobban oldódó és biológiailag elérhető BCAA mátrix, mely valaha elhagyta a laboratóriumot!

 A BCAA MÁTRIX ÚJ GENERÁCIÓJA

Bemutatjuk a BCAA TURBO JET-et! Ilyen terméket máshol nem találsz! Ez nem csak egy egyszerű aminosav por! Biztosítjuk az elégedettséget és a kényelmet. Más termékekhez hasonlítva, minden nyersanyag, amit a BCAA TURBO JET gyártása során használunk, egy bonyolult technológiai eljárásnak vetettünk alá, melynek neve: MOLEKULÁRIS TURBÓ AKTIVÁCÓ.A termék összes összetevőjének mikro-részecskéi nagyon jól kidolgozott felülettel rendelkeznek, ami megkönnyíti a vízhez történő hozzáférést, ezért a hidratáció folyamata gyorsan és zavartalanul végbemehet. Ennek eredménye, hogy megnövekszik az oldhatóság, a felszívódási ráta és a teljes asszimiláció. Miért fontos ez számodra? Ez jelenti az ízetlen, gusztustalan porok és a misztikus töltőanyagok végét. A piac többi termékéhez viszonyítva a BCAA TURBO JET több erőt és energiát ad neked az edzéshez, ezáltal jobb növekedést és jobb minőségű izmokat hoz! Végül fontos megemlíteni, hogy 100%-osan instant formában vásárolhatod meg a BCAA aminosavakat. A BCAA TURBO JET nem csak remek oldhatóságot, vagy könnyű felszívódást jelent. Az összetevői azonnal felszívódnak az emésztő traktusból, és elszállítódnak az egész testhez. Ennek köszönhetően elfogyasztás után azonnal felhasználásra kerülnek, hogy kielégítség a megnövekedett energiaigényt edzés közben, és utána is.

INNOVATÍV ÖSSZETEVŐK

 A BCAA TURBO JET egy kivételes formula, nem pedig egy véletlenszerű összeállítás, vagy gazdaságossági megfontolás alapján létrehozott termék. Csak a legjobb és leghatásosabb aktív összetevőket használtuk fel, és odafigyelve dolgoztuk ki az egyedi gyártási folyamatot. A speciális csapatunk fáradozásainak, órákon át történő tesztelésének köszönhetően képesek voltunk egy páratlan, hihetetlenül hatékony termék et létrehozni. Egyetlen termékben hoztuk össze az ultra tiszta, aktív összetevőjű, biológiailag hozzáférhető BCAA aminosavakat, melyek ellenállóak és rendkívül erősek. Továbbá hozzáadtunk még szuper aktív stimulánsokat is! A béta-alanin, glukoronolakton, piperin és energizáló vitaminok együttes ereje teszi a BCAA aminosavakat még hatékonyabbá, és még energizálóbbá a kemény edzések során. BCAA TURBO JET – érezd az erőt te is!

 A leggyorsabban felszívódó elágazó láncú aminosavak mátrixa, mely 5600 mg -nyi legjobb BCAA-t tartalmaz. A formula L-leucint, L-valint és L-izoleucint 3 kémiai formábban tartalmaz: szabad, észterezett és alfa-ketogluratát (AKG). Optimális arányuknak köszönhetően az izomsejtek nélkülözhetetlen építő és enegizáló komponensekkel vannak ellátva, ami fokozza összehúzódásukat. Ennek eredményeként a BCAA TURBO JET sokkal erősebben stimulálja az anabolikus folyamatokat, és hatékonyabban csökkenti az izomfehérjék lebontását.

 A leghatékonyabb gyorsítók kombinációja, mely növeli a termékben található BCAA aminosavak energizáló, anabolikus és anti-katabolikus hatását. A megfelelő dózisú béta-alanin és glukuronolakton javítja a koncentrációt, ezzel egy időben pedig segíti metabolizmus káros, savas melléktermékeinek eltávolítását. A béta-alanin energiát at, növeli a kapacitást, és fokozza a karnozin termelését, ami egy természetes bufferként működik, védve az izmokat a savasodástól. Ennek köszönhetően az izmok tovább és hatékonyabban dolgozhatnak, és javul regenerációs képességük. A BCAA aminosavak hatását fokozó összetevők mátrixa a lehetőségek jobb kihasználását teszi lehetővé. A BCAA TURBO JET fejlett formulája tartalmaz még Fekete Bors Kivonatot is (Bioperine ®), melynek melegító, stimuláló hatása van, valamint növeli a termékben található összetevők felszívódását is, mivel fokozza az emésztő traktus vérellátását.

 Speciális mikrokomponenseket tartalmazó vitaminformula, mely kontrollálja és fokozza a z intenzív edzés közbeni metabolizmust. Ezek a kivételesen bioaktív anyagok, az elágazó láncú aminosavakkal kombinálva a szervezet hosszú, intenzív edzés utáni hatékony és gyors regenerálódását eredményezik. A vitaminok különleges premixtúrája (B6, B12, Niacin és Pantoténsav) felügyeli és regulázza az izomsejtek optimális energetikai folyamait. A C-vitamin erős antioxidánsként működik, és csökkenti a szabad oxigéngyököket, amelyek az intenzív biokémiai reakciók melléktermékei.

Kapható a webshopban:BCAA Turbo Jet

 

Forrás: Trec Nutrition Magyarország

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone