Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Találd meg a saját 20x faktorodat (Navy SEAL)

Mark Divine (Commander Divine, Navy SEAL) Találd meg a saját 20 x faktorodat
 

 Talán hallottál már engem beszélni a 20x faktorról. Ez az a vízválasztó pillanat, amikor rájössz, hogy sokkal többre vagy képes, mint amit korábban megengedtél magadnak megtapasztalni! Ez a tapasztalat — a Kokoro és a Legyőzhetetlen Elme jó példák — megváltoztatja a belső önértékelésedet és elképzelésedet arról, hogy mi lehetséges fizikailag, mentálisan és érzelmileg. A racionális agyad eláll az utadból, ahogy elkezdesz bízni a mélyen szunnyadó erődben. A 20x faktor egy szuper motiváló koncepció, amihez arra van szükség, hogy szembenézz a korlátozó hiedelmeiddel, viselkedéseiddel és attitűdöddel, amelyek eddig visszatartottak attól, hogy elérd az igazi potenciálodat.

Hit
A hit egy olyan koncepció vagy gondolkodási minta, amelyet felszínesen igaznak tartanak, függetlenül attól, hogy objektív valóságot takar-e. Ezeket vagy belénk programozták nevelés által, vagy megfigyelés és tapasztalás során alakultak ki. A legtöbb gyenge hit önbeteljesítő jövendöléssé válik, mivel a hit bizonyos olyan viselkedésekhez vezet, amelyek megerősítik a kiinduló hitet, ezáltal bebetonozzák az azt körülvevő attitűdöt egy életre.

Jó példa a fizikai teljesítmény: sok ember hiszi, hogy a fizikai képességei sokkal korlátozottabbak annál, mint amilyenek valójában. Ez a hitrendszer egy olyan gyenge gondolkodásmódra épül, ami a leépülő fizikalitással jár együtt egy elkényelmesedett társadalomban. Ezt tovább gyengítette az a marketing és jogrendszer, amelyik büntet és elnyom minden olyan egyént, akik a kemény munkát erőlteti mint termék vagy szolgáltatás. Ezzel elszomorító leépülése vagy egyenesen megszüntetése történt meg a minőségi testnevelésnek, és a néptömegeket megcélzó szolgáltatások és termékek kínálatának. Ezáltal pár generáció már felnőtt úgy, hogy nem lettek rákényszerítve arra, hogy megtapasztalják a testük és elméjük hihetetlen potenciálját, és ezért nincs is okuk rá, hogy higyjenek ebben a kiaknázatlan potenciálban.

Viselkedés
A hit hajtja a viselkedést és a viselkedés kultiválja a szokásokat, melyek aztán meghatározzák a sorsunkat. Nem szabad alábecsülnünk a test-elme kapcsolatot, amikor a fizikai hitekről beszélünk. Egy gyenge test gyengíti az elmét és ez fordítva is éppúgy igaz! És még akkor is, ha nagyon pozitív módon kaptál kihívásokat gyerekként jó szülők vagy remek edzők által, ha abbahagytad az edzést, amikor dolgozni kezdtél (és sok realisztikus ok van erre), akkor elmozdultál egy erős viselkedéstől a gyenge felé és a gyengeséget kezdted el szokássá szilárdítani. Egyszóval a sorsoddá a fizikai hanyatlás válik és mentális frusztráció, amelyet önbizalomhiány kísér. Nagyon sok szuperintelligens cégvezető keres meg engem mentális keménységet akarván és az első hullám ennek fejlesztésében az újbóli elkötelezettség az erős test kialakítására és megváltoztatni a hiteket azzal kapcsolatban, hogy mi lehetséges adott életkorban és adott életben betöltött szerep mellett is.

Attitűd
Az erős 20x hit, megtámogatva 20x viselkedéssel 20x attitűdöt, hozzáállást alakít ki. Ez azoknál látható, akik elkötelezettek a "kemény" irányába és minden alkalommal úgy jelennek meg, hogy készek 100%-ot adni. Legyen az a sportpálya, munkahely vagy magánélet, a 20x faktorral rendelkező ember mindig "éles penge", amikor tenni kell valamit. Össze-vissza edzések helyett a 20x-ozó tudatos és kihívást jelentő módon, programmal edz, mint amilyen a SEALFIT program is. Ahelyett, hogy este a TV-t bámulnák, ők a szívüket és elméjüket táplálják olvasással, meditációval, önmegismeréssel. Negatív pletykálás, perlekedés vagy ítélkezés helyett a 20x faktorral rendelkezők visszafogják magukat és valódi kommunikációra törekednek.

A 20x-ozó jutalma jó karakter, melyet magabiztosság, mentális keménység, türelem, tisztelet és szerénység jellemez. A sorsuk pedig ezek tükrében magától halad a jó irányba.Edz keményen és találd meg a 20x faktorodat most!

 

Írta: Mark Divine (Commander Divine, Navy SEAL)

Forrás: bodybuilding.com

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone