Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Számos nő vágya, a híres V muszkli

Számos nő vágya, a híres V muszkli

Egy izmos férfi test mágikusan vonzza a női tekinteteket, azonban az elmúlt évek tapasztalatiból kiderült, hogy nem csak egy kigyúrt kar vagy mellizom lehet csábító a nők szemében. Az igazán szemet gyönyörködtető látvány számos nő szerint a V, más néven a kismedencei izom. A jó hír pedig az, hogy ez viszonylag könnyen alakítható egy kis odafigyeléssel és sportolással.

A V-izom rendkívül férfiasnak tűnik, amikor a has oldalán elkülönül és az intim részek felé haladva, körülvonalazódik egészen a nemi szervig. Ez néhány férfinak egyfajta genetikai hajlama és nem is kell edzenie hozzá. A kevésbé szerencsések viszont nem kerülhetik el az izzasztó gyakorlatokat.

Edzéstechnikák a „V” izomért

Oldalsó hasizom gyakorlat: mivel ezeken a területeken az izmok általánosabban erősebbek és összetettebbek, célzottan az oldalsó felüléseket kell preferálni. Például egy fekvésben történő váltott lábbal végzett térdfelhúzás, valamint ugyan ez, egyik majd másik oldalunkra feküdve. De a V izom bekapcsolódik minden olyan felsőtest gyakorlatnál, ahol oldal irányú stabilizáló szerepe van.

Comb gyakorlatok: Sajnos nem elég egyedül a hasizmokat megerősíteni, fontos, a combfeszítő felső harmadának fejlesztése is. Erre elsősorban térdhajlításokat lehet végezni, saját vagy plusz súlyokkal a vállon elhelyezve. Ez hatással lesz a far és az ágyék izmokra is. Az óvatosság és a bemelegítés erősen ajánlott. A súlyokkal csínnyán, sérülések, sérv elkerülése érekében.

Több figyelem az étrendnek

Nem csak a kemény edzés vezet a sikerhez. Mint minden testmozgásnál, itt is fontos az étrend, mely meghatározza a testzsír eloszlását. Különösen a has és a csípő tájékán lesz mérvadó, ahol a plusz zsírpárnák eltakarhatják a nehezen felépített izmokat. Ezért fontos, az eddiginél kicsit több figyelmet fordítani az étrendre, ezután lehet erősíteni a hasizmot, a végén pedig nem marad más, mint learatni a babérokat. 

Partner oldalunknak köszönjük, hogy a cikk megjelenhetett az oldalunkon:

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone