Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár
Ön itt jár: >

Rucanor

A Rucanor 1956-ban kezdte el működését egy 16 négyzetméteres pincében.
Eredetileg a még napjainkban is divatos és közkedvelt gumitalpú vászon tornacipőket gyártott. Innen ered a név is: Rubber Canvas Originals.A Rucanor kezdetekben egy holland családi vállalkozás volt, ami időközben egy nemzetközi szervezetté és erős márkává nőtte ki magát. 9 országban saját irodái vannak és további 30 országban disztribútoraik, így világszerte több mint 15 ezer boltban és áruházban kaphatók termékeik a sportoló vásárlóközönség millióinak megelégedésére.

Ma a Rucanor egy lelkes fiatal, kreatív és fáradhatatlan csapat. A 'nincs lehetetlen' szemlélet tükröződik termékeiken. A Rucanor számára a dolgozók és a vásárlók a legfőbb részvényesek.Ők a hosszútávú sikeres jövő kulcsa, csak így lehet kiépíteni közöttük biztos kapcsolatot ahol a nyílt kommunikáció, az átláthatóság, a szenvedély, a sport iránti tisztelet és az egészséges humor a Rucanor alapelvei.

1956 óta a Rucanor egyet jelent a tiszta sportélménnyel.
Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap a fitt és egészséges élet. Az olyan, társadalmunkat érintő problémánkban, mint például az elhízás, társadalmi összetartó erő hiánya, a sport egyre nagyobb és nagyobb szerepet kap a mindennapi életünkben.A Rucanor egy igazi családi márka, azzal a céllal, hogy mindenki életébe behozza a sportot, a család minden tagjának legnagyobb megelégedésére.Ez a Rucanor küldetése: egy mindenki számára elérhető megbízható és sikeres sportmárkává válni.
A különböző sportágakhoz nyújtott széles árukínálat kiváló minősége reális árakat tükröz.
Kétségkívül Hollandiában (is) a legnépszerűbb sport a futball. Természetes, hogy ez a Rucanor áruválasztékára is rányomta bélyegét, hiszen semelyik sportág nem vonultat fel annyira színes kínálatot a katalógusukban, mint a foci.

Szinte nincs olyan sportszer, kiegészítő vagy felszerelés, amit egy valamire való focista ne találna meg a Rucanor által felvonultatott választékban.
Ezzel szeretnék elérni azt, hogy a lehető legtöbb embert juttassuk el a sportolás nyújtotta örömökhöz.

Rendezés:
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone