Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár
Ön itt jár: > >

Pumping Team

A Pumping Team bemutatása csak pár szóban.

A nagy többség világmegváltó célokkal és üzleti maszlaggal kezdi a bemutatkozást, tőlünk ilyet biztos nem fogsz hallani.

A mi kis baráti társaságunk története 15 éve egy poros garázsban kezdődött, összetákolt súlyzókkal edzve életünk központi részévé vált a testépítés világa, a konditeremben eltöltött évek alatt volt részünk sikerben és kudarcban egyaránt. Mindent a saját kárunkból tanultunk meg. De a példaképek hatására (Arnold,Tom Platz,Frank Zane,Joe Weider...)testépítés szeretete és tisztelete nem tudott bennünk megváltozni, és természetes volt számunkra hogy a testépítés népszerűsítésével kell foglalkoznunk.

Most itt vagyunk és próbálunk egy egyedi látásmóddal és kicsit különcként valami jót és számodra értékeset adni, ha valamivel elégedett voltál, vagy valamiben tudtunk segíteni neked, nekünk már érdemes volt létre hozni ezt a weboldalt.

 

De most nézzük, a mi csapatunkat milyen célok foglalkoztatják:

1,A legjobb tudásunk szerint segíteni fogjuk a kezdő testépítőket és a sportág szerelmeseit.

2,Szeretnénk népszerűsíteni és minél több emberrel megismertetni a mozgás szeretetét.

3,Külföldön régóta top kategóriás táplálék kiegészítők megismertetése, és bemutatása.

4,Számunkra nagyra tartott Magyar testépítők hiteles bemutatása, és népszerűsítése.

5,Lehetőséget biztosítunk feltörekvő testépítőknek, hogy bekapcsolódjanak a mi küldetésünkbe, és hogy teljes körű csapattagok legyenek.

6,Segíteni az otthoni konditeremben edzők egyre népesebb táborát.

Most pedig lépjünk ki egy kicsit a megszokott hétköznapokból, és gyere velünk, egy kis időutazással kezdünk, visszamegyünk egészen 1977-ig célunk Venice Beach California, megismerjük a testépítés hőskorát és ikonikus szereplőit. Ezáltal megismerjük életüket és gondolkodásmódjukat. És ha egy kicsit figyelünk, talán tanulhatunk is tőlük.

 

Cég adatok:

Cégnév: Pumping Trade Online Kft

Szolgáltató székhelye: 5053 Szászberek, Korvin Ottó út 98.b

Postázási cím / Telephely : 1082 Budapest, Könyves Kálmán Körút 76.

Bankszámlaszám: CIB Bank 10700309-67801750-51100005

Cégjegyzékszám: 16-09-014865

Elérhetőség: info@pumpingiron.hu

Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36202522188

Adószám: 24254296-2-16 (EU-VAT: HU24254296)
 

 

 

 

 

Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kosár
0 árucikk
Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek
Notino.hu

 

 

 

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone