Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Portugál zöld leves

 

 

Hozzávalók:

4 db burgonya

3 gerezd fokhagyma

20 dkg káposzta

1 db csontos hús (lehet sertés, csirke, marha)

1 evőkanál olívaolaj

2-3 evőkanál rizs

, citromlé

 

A burgonyát és a fokhagymát feldaraboljuk, és felengedjük vízzel.

Tegyük bele a csontot.

Amikor minden megpuhult a csontot vegyük ki és mixerrel pépesítsük.

Sózzuk, és tegyük bele a káposztát és a rizst.

Addig főzzük, amíg a káposzta megpuhul.

Sóval és citromlével ízesítsük, és pirítós kenyérrel tálaljuk.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Leves receptek
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone