Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár
Ön itt jár: > >

Mike Katz

Mike Katz

Mike Katz sok Muscle Magazin borítóján feltűnt, és számos testépítésről szóló cikkben kiemelték. Jelenleg jónéhány Planet Fitness edzőterem tulajdonosa Connencticutban, ahol profi testépítőket edz.

Mike Katz életrajza

Mike Katz, születési nevén Michael Katz, 1944. november 14-én született. 188 cm magas, versenysúlya pedig 104 kg. Mike Katz zsidó vallású, és jelenleg több Planet konditerem tulajdonosa Connecticutban. Katz New Havenben, Connecticutban született, és mesterdiplomás testnevelő, továbbá doktori tanulmányokat folytatott igazgatásból és felügyeletből. 1999-ben vonult nyugdíjba a Hamden Gimnáziumból, ahol 33 évig tanított.

Mike Katz és a Jets

Mike Katznak sikeres, ám rövid életű sportkarrierje volt a New York Jets futballcsapatnál, ami 1968-ban – csupán egy évvel a csapat nagy Super Bowl győzelme előtt – véget is ért egy súlyos térdsérülés miatt.

Mike Katz és a testépítés

A Mike Katz név jól ismert név a testépítés világában. 1964-ben 4. helyezett volt az AAU Teen Mr. America versenyen. Egy évtizeddel később, 1974-ben Mike Katz kapta az Évszázad embere (Man of the Century) nevet a GLAAD-től.

1971 egy jó év volt Katz számára, ugyanis legyőzte Brandon Lewit és megszerezte a Nehézsúlyú Világbajnok címet. Mike Katz-ot valószínűleg a Pumping Iron (Acélizom) című dokumentumfilmben való szereplése miatt ismerik leginkább. A film néhány jól ismert testépítő 1975-ös bodybuilding bajnokságokra való felkészülését követi nyomon.

Mike Katz és a Pumping Iron

Mike Katz sztár testépítő volt sok másikkal együtt a hatalmas kasszasikerű Pumping Iron című dokumentumfilmben. A film olyan nagynevű testépítőket követett nyomon az 1975-ös Mr. Olympia bajnokságra való készülésükben, mint Arnold Schwarzenegger és Lou Ferrigno.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone