Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Miért nem használ semmilyen étrend kiegészítő?

Miért nem használ semmilyen étrend kiegészítő?

 

Sokan vannak, akik felhagynak a legjobb étrend-kiegészítők fogyasztásával, mert nem tapasztalnak semmi javulást, sőt egyesek még az állapotuk romlását is megfigyelték.

Mi lehet ennek az oka? 

Számtalan emberrel beszéltünk erről és sokuknak tudtunk segíteni is ebben. Az okok közül amiket találtunk az első és legfontosabb a szervezetben minden kétséget kizárólag megtalálható mérgező anyagok bizonyultak.

Mióta ma reggel felkelt és eddig jutott az olvasásában, az Ön szervezetébe már közel 2000 különféle többé-kevésbé toxikus anyag került a pórusain, a száján és az orrán keresztül. Benne voltak abban, amit megivott, megevett, belélegzett és a bőrével kapcsolatba került. Mivel ezek az anyagok a nap folyamán folyamatosan jelen vannak, nem lehet túl hangsúlyozni annak jelentőségét, hogy ezektől meg kell szabadulni.

Mivel az étkezésekre, és ezzel együtt az elfogyasztott tápanyagok minőségére nem fektet a mai társadalom megfelelő hangsúlyt, így az emberek szervezete egyre inkább telítődik méreganyagokkal, melyek többsége felhalmozódik és számos egészségügyi probléma kialakulásáért tehető felelőssé.

Ilyen a narancsbőr, a pattanásos, tisztátalan arcbőr, puffadás, székrekedés, emésztési problémák, a vitaminok felszívódási nehézségei miatt pedig az immunrendszer gyengülése. Ezek csak példák, közel sem teljes a listája azoknak a panaszoknak, melyeket a méreganyagok okozhatnak és okoznak is.

Hogyan tudjuk kezelni?

Bármely méregtelenítő program első feltétele, hogy a belek aktívan működjenek és tiszták legyenek.

Fontos olyan ételeket fogyasztani, amelyek magas rosttartalommal rendelkeznek, értelemszerűen rengeteg zöldséget, gyümölcsöket. Ha az étkezések során nem tudunk kellő mennyiségű rostot elfogyasztani, ki kell kiegészíteni az étrendet egy jó minőségű rostkészítménnyel.

A rostok számtalan pozitív tulajdonsággal bírnak a szervezetre nézve. Köztudottan növelik a bélmozgást, így megszüntetik a szorulást, az étvágy csökkentésével és a hatékonyabb felszívódással segíthetik a fogyást.

Ne feledje, hogy a méregtelenítés során az átlagosnál jóval több folyadékra lesz szüksége. Ha most napi 1,5-2 liter vizet fogyaszt el, akkor ezt minimum a duplájára kell emelnie a tisztítókúra során! Enélkül nem lesz igazán hatékony a méregtelenítés, hiszen a víz létfontosságú, és nélkülözhetetlenül szükséges a szervezet megtisztításához.

 

2014.08.08
Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone