Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

MENDE FITNESS

MENDE FITNESS

Semmi sem rombolja jobban az ember testét, mint a tartós tétlenség...

Ebben a cikkben szeretnénk kedvet hozni azon leendő vendégeinknek, akik még nem léptek a változás útjára, vagy nem jártak nálunk, esetleg nem tudnak megfelelő konditermet választani a környékről. A Mende Fitness a község központjában található, egy csodás parkosított környezetben. (2235 Mende, Szent István park 1, közvetlenül a 31-es főút mellett)

Méretét és felszereltségét tekintve pont olyan, mint maga Mende, otthonos és barátságos. Termünkben LifeFitness gépeket találhattok. Minden alapvető gyakorlathoz megfelelő gépparkkal rendelkezünk. Szépülni vágyó vendégeink igénybe vehetik álló és fekvő szoláriumunkat is.Termünk vezetője, aki egyben személyi edzőnk is, kellő végzettséggel és sportmúlttal rendelkezik, így megfelelő segítséget kaphat bárki, aki bennünket választ.

Úgy gondoljuk, hogy Zoli hosszú távú célokat is meg tud fogalmazni, felelősségteljesen és jól menedzseli a termet. Alapvető értékeket közvetít és ad át a fiatalabb korosztálynak a sport által, ami manapság nagyon kevés edzőről mondható el. Bárki bizalommal fordulhat hozzá, mert igazi mentora mindannyiunknak.

A Mende Fitnessben minden korosztályból megtalálható egy-egy vendég, senki nincs megkülönböztetve, legyen az fiatal, idősebb, duci vagy vékony. A környező településekről rengetegen járnak hozzánk, amire nagyon büszkék vagyunk. Sokan azért nem mernek életmódot váltani, mert félnek milyen élmények várnak rá, ha elmennek egy konditerembe. Ha valaki minket választ megtapasztalhatja, hogy egy családias és barátságos környezet várja, remek egységet alkotva.

A nálunk edző emberek a szó legnemesebb értelmében közösség, amolyan második család egymásnak. Segítik, motiválják és biztatják egymást. Büszkék vagyunk rá, hogy rengeteg barátság kötetett nálunk az edzésnek és a teremnek köszönhetően. Ha lejössz hozzánk, nem kell attól tartanod, hogy bárki „ferde szemmel” fog Rád nézni. Mindannyian kiemelten kezeljük az új embereket, leendő edzőtársaid is fokozottan fognak Rád figyelni, ezt biztosan mondhatjuk.

Ezzel a pár sorral szerettünk volna néhány mondatban bemutatkozni Nektek, kedves leendő vendégeinknek. Gyertek és tapasztaljátok meg a sport szeretetét nálunk, Mende Fitnesseseknél, mert mi nem csak egy konditerem vagyunk, hanem egy második család, egy valódi közösség!

Weboldal: mendefitness.hu

Facebook: https://www.facebook.com/www.mendefitness.hu

Elérhetőség: 2235 Mende, Szent István park 1, közvetlenül a 31-es főút mellett

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone