Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Lazac brokkolival

Hozzávalók:

4 lazafilé

1 nagy fej brokkoli

, bors

Citrombors keverék

2 evőkanál olívaolaj

Vaj

Apróra vágott petrezselyem

 

A brokkolit megmossuk, rózsáira bontjuk, forrásban lévő víz fölé tett szűrőbe helyezzük és letakarjuk. Így a zöldség sem színéből, sem íz-, nedvesség-, és vitamintartalmából nem veszít.

Egy serpenyőben pár csepp olívaolajat forrósítunk.

A lazacfilét, sózzuk, citrombors keverékkel megszórjuk és bőrös felükkel lefelé a felhevült olajba helyezzük.

Vastagságtól függően, 2-3 percig sütjük mindkét oldalukat. A lényeg, hogy a bőrös rész aranybarna és ropogós legyen, de a halszeletek ne száradjanak ki.

A kész halszeleteket tányérra helyezzük, a megpuhult brokkolit mellé halmozzuk.

A teflonos edényünkben maradt finom sült levet egy csipetnyi vajjal és petrezselyem zölddel összekeverve megfuttatjuk, majd a tányérokon elhelyezett halakra öntjük.

Párolt rizzsel tálaljuk.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hal receptek
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone