Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Kecskesajt krémleves gombával

 

Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma

4 dkg vaj

4 dkg liszt

2 rúd Camping tejszínes krémsajt

15 dkg Kecskesajt

20. dkg csiperkegomba

1 gerezd fokhagyma

1,3 l alaplé vagy víz

, bors, csipet cukor

 

A vajon a finomra vágott hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a fokhagymát, a felszeletelt gombát, a lisztet és 1-2 percig kevergessük.

Kevés hideg vízzel felöntjük, hozzáadjuk a krémsajtot, és a 10 dkg kecskesajtot, majd csomómentesre keverjük.

Felöntjük az alaplével, ízesítsük sóval, borssal, megszórjuk a csipet cukorral és összeforraljuk.

Kecskesajttal tálaljuk.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Leves receptek
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kosár
0 árucikk
Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek
Notino.hu

 

 

 

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone