Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Kapros fokhagymás uborkaleves

 

 

Hozzávalók:

2 db kígyóuborka

1 liter natúr joghurt

4 gerezd fokhagyma

1 csokor kapor

1 evőkanál olívaolaj

Bors

 

Az kígyóuborkát apró kockákra vágjuk.

Sózzuk, borsozzuk, fél órát állni hagyjuk.

A joghurtot simára keverjük olívaolajjal, csipet cukorral, sóval és 2 dl vízzel.

A kaprot apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk, és a joghurthoz adjuk.

Amikor az uborka már jól átjárta a só és ettől levet eresztett, hozzáadjuk a joghurthoz és két órára hűtőbe rakjuk.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Leves receptek
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kosár
0 árucikk
Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek
Notino.hu

 

 

 

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone