Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Hormon szint és a kapuzárási pánik!

Alacsony tesztoszteronszinted váltja ki az elégedetlen életérzést belőled?!

Elérkeztél ahhoz az időszakhoz, amikor úgy érzed, hogy értelmetlen és tartalmatlan az életed? Hirtelen bele akarsz vágni mindenbe, ami színesebbé teszi a lehangolt mindennapjaid? Akkor ez bizony a kapuzárási pánik előjele is lehet. Mit tehetsz Te azért, hogy ne kelljen “bezárnod azt a bizonyos kaput”?

Hormon optimalizálás

A korod előrehaladtával folyamatosan csökken a tesztoszteron termelődése a testedben. Ez az öregedés folyamatának egy természetesen velejárója, nem kell azt gondolnod, hogy betegségben szenvedsz. A csökkenő tesztoszteron szint viszont képes a számodra kellemetlen dolgokat produkálni a testeddel. Ilyen a férfiklimax, azaz a kapuzárási pánik, ami egyfajta félelmet jelent az öregségtől, testi és szellemi teljesítőképesség csökkenésétől.Ha magadra ismersz az alábbiak alapján, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy kezd elérni Téged is a kapuzárási pánik:

 

  • Úgy érzed, hogy teljesen unalmas az életed: kiegyensúlyozott életet élsz, majd egyik napról a másikra azt veszed észre, hogy nyugtalan és levert vagy, életed során nem érted el azt a célt, amit kitűztél magadnak. Képes lennél bármilyen újdonságba belevágni csak azért, hogy színesebbé tedd a napjaid.
  • Hirtelen hozol döntéseket: Beújítasz egy sportkocsit, annak ellenére, hogy tisztában vagy vele, nem engedheted meg magadnak. Felmondasz vagy legalábbis fontolóra veszed, hogy felmondasz a munkahelyeden, ami sajnos pénzügyileg cseppet sem pozitív Rád nézve.
  • Új barátnő: Még ha házas is vagy képes vagy a megcsalást, sőt még a válást is fontolóra venni. Férfias mivoltod visszanyerésére egy fiatalabb hölgy mellett kezded keresgélni a boldogságod – új izgalmak, tapasztalatok és örömök szerzése gyanánt.

  • Több időt töltesz a tükör előtt: Egyre jobban kezdesz foglalkozni a külsőddel, stílusváltást fontolgatsz. Ez egy bizonyos fokig természetes is lehet, viszont ha olyan dolgok kezdenek aggasztani, amivel eddig elégedett voltál, akkor az már gondot jelent.
  • Depresszív hangulat jellemez: az egész napod kedvetlen, nem vagy éhes, rosszul alszol és a legapróbb dolgokon is képes vagy felkapni a vizet.
  • “Vissza a múltba”: egész nap a múlt emlékein mélázol, milyen jó volt régen, mi lett volna ha ezt, meg azt úgy csinálsz.

 

Tesztoszteron fokozó

Ezek alapján nem kell rögtön azt megnézned, hogy mikor jön a legközelebbi gyorsvonat, inkább természetesen úton próbálj küzdeni a dolog ellen, hiszen biológiailag ez egy teljesen normális jelenség. A tesztoszteron szinted növelésére több módszer is létezik. Végezz nem túl intenzív, de aktív testmozgást legalább heti 3 alkalommal.

Az átmozgató torna, kerékpározás, futás növeli az állóképességed és segít leküzdeni a depressziót, amellyel párhuzamosan javul az életérzésed is.

A rendszeres testmozgás mellett a táplálkozásodra sem árt odafigyelni, étkezz fehérjedúsan, alacsony szénhidrát és alacsony zsírfogyasztás mellett és lehetőleg kerüld az alkoholt is. A testmozgás és a tudatos táplálkozás során jelentkező testsúlycsökkenés elősegíti a tesztoszteronszinted megtartását.

Használj természetes eredetű tesztoszteron fokozót, amelyekhez még az orvoshoz sem kell elmenned.

Általában 25 éves korodtól folyamatosan csökken ezen hormon szinte a testedben, úgyhogy ha csúcsformában szeretnél maradni nagyon jó megoldást nyújthat egy természetes eredetű tesztoszteron fokozó beszerzése.

A kapuzárási pánik kezelése láthatod, hogy összetett feladat, a hormonpótlás önmagában nem állja meg a helyét. A tünetek kezeléséhez megfelelő életmód, tudatos táplálkozás és kiegyensúlyozott életkörülmények – motiváltság, párkapcsolat, távlati célok – szükségesek.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone