Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Építs komoly izomtömeget alvás közben!

Építs komoly izomtömeget alvás közben!

Még te alszol, szervezeted tovább dolgozik! Éjszaka hatalmas építkezési területté válik, ahol a fő szerepet a növekedési hormon (Growth Hormone- GH) játssza!   

Az emberi növekedési hormon egyfajta felügyelőként működik, aki az intenzív edzések következtében bekövetkező “sérülések” újraépítésének helyét, idejét és sebességét szabályozza.Tökéletes az étkezésed, vért izzadsz az edzéseken, de fáradozásaid nem hoznak kielégítő eredményt? Ennek oka a növekedési hormon alacsony szintje lehet! 

Ebből elég! Vedd kezedbe az irányítást! Emeld meg az endogén (belső eredetű) növekedési hormon szintjét! Most már mellékhatások nélkül lehetséges ez! A természetes, bioaktív összetevőket tartalmazó innovatív GH TURBO egészséges mértékben fokozza az endogén növekedési hormon termelését. Sportágtól függetlenül lesz sikereid elérésének segítője a GH TURBO!

A növekedési hormon hiánya bármely életkorban komoly hatással lehet az egész szervezetre. Leggyakrabban hiánytüneteit nem ismerik fel, nem tulajdonítják azokat azonnal a növekedési hormon alacsony szintjének. Legtöbbjüket a túledzés jeleként, vagy az általános erőnlét csökkenésének tulajdonítjuk. A legfontosabb időszak, amikor is nagy mennyiségű növekedési hormon választódik ki, a mély alvás szakasza (REM).

Éberalvás, vagy a fontos aminosavakban szegény diéta, valamint a túlintenzív edzés következtében a szomatotropin (növekedési hormon görög elnevezése) kiválasztása rendszertelenné válik, és mennyisége csökken. Hosszútávú következményeként ez lerontja a megjelenést, hiszen megváltoztatja a testösszetételt: csökken az izomtömeg, gyarapszik a felhalmozódott felesleg. Idegrendszeri hatását tekintve hangulatingadozáshoz, a koncentráció csökkenéséhez, a fizikai tevékenységre való hajlandóság csökkenéséhez vezet. A növekedési hormon krónikus hiánya a csontok sűrűségének csökkenéséhez, és a keringési rendszer hatékonyságának csökkenéséhez vezethet.

Figyelembevéve a szomatotripin különleges összetételét, valamint a módszert ahogy a szervezetben bioszintetizál, két különböző mód van egészséges és biztonságos úton történő növelésére. Az első speciális prekurzurok alkalmazását jelenti – aminosavakét, melyek azonnali növekedési hormon termeléshez vezetnek, és a polipeptid láncba épülnek. A másik lehetőség a mélyalvás idejénének és gyakoriságának növelése, hiszen ekkor regenerálódik a szervezet.

Ha ez a két módszer egy időben kerül alkalmazásra, biztosak lehetünk benne, hogy az agyalapi mirigyünk zavartalanul, maximális intenzitással termeli a növekedési hormont. Kiváló módszert lehet, ha átfogó; kiváló minőségű kiegészítőkkel támogatjuk szervezetünket, nemcsak az alvás minőségét, a regeneráció gyorsaságát javítva, hanem így növelve a növekedési hormon mennyiségét is, ami a legfontosabb hormon a sport előnyeinek kihasználása szempontjából.

NOx Growth Stimulator   
A komplex kiváló minőségű kulcsfontosságú növekedési hormon prekurzorokat tartalmaz, melyek annak termelését fokozzák, és szabályozzák az anyagcsere lassulását. Az L-arginin és L-ornitin legerősebb és legaktívabb formái erős anabolikus hatást gyakorolnak, maximalizálva az izomnövekedést és regenerációt.

Night proGH Formula   
Kiváló minőségű aminosavakból álló komplex, melyek az éjszakai szomatotripin kiválasztását segítik. Aktív formula, melyet elalvást-segítő összetevőkkel kombináltak, hogy alvásod mély és zavartalan legyen; hiszen ezek a legfontosabb feltételei a növekedési hormon kiválasztásának.  

A GH TURBO a növekedési hormon termelésének elősegítésében leghatásosabb összetevők tudományosan kifejtesztett kompozíciója: elősegíti és fokozza a szomatotropin termelését és kiválasztását, ami direkt módon az eredmények javulásához vezet. Rendszeres fogyasztása az izomtömeg és izomerő növekedéséhez, bőr alatti zsír mennyiségének csökkenéséhez, és a regenerációs képesség javulásához vezet! 

Kapható a webshopban:GH Turbo 30kap  GH turbo 120kap

 

 

Forrás: Trec Nutrition Magyarország

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone