Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Chili paprikás mézes csirkemell

 

 

Hozzávalók:

1/2 kg csirkemell

10 dkg vaj

2 kk méz

3 kk dijoni mustár

bors

4 zsálya levél

őrölt chili

körethez

8 db gomba

olívaolaj

balzsamecet

1/4 kg zöld hüvelyű zöldbab

1 dl száraz fehérbor

A csirkemellet kockára vágjuk és egy serpenyőben 5 dkg felhevített vajon megpirítjuk. Miközben párolódik a hús, tegyük bele a zsálya leveleket, sózzuk, borsozzuk. Majd, amikor megpirult a csirke, akkor meglocsoljuk a mézzel, és hozzáadjuk a mustárt, a chilit, és elkeverjük.

A megtisztított babot a felhevített vajon, lefedve, megpároljuk. 10 perc párolás után a babot sózzuk, borsozzuk és felöntjük a borral. A fedőt vegyük le a serpenyőről, és addig    pároljuk,  amíg a bor el nem fő.

A megtisztított gombát egy tepsibe helyezzük a lemezes felével felfelé. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel. 15-20 perc alatt grill sütésmódon, 180 fokon megsütjük.

Tálaláskor a csirkemellhez adjuk a gombát,és a párolt zöldbabot.

Párolt rizzsel tálaljuk.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Csirkemell receptek
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kosár
0 árucikk
Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek
Notino.hu

 

 

 

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone