Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

Birsalma krémleves

 

 

Hozzávalók:

3-4 Birsalma

10 dkg cukor

2 dl tejszín

½ Vaníliarúd vagy, vaníliás cukor

1 fahéj

7-8 szem szegfűszeg

½ Citrom leve

1 evőkanál étkezési keményítő

Csipet

 

A birsalmát kis kockákra felszeleteljük.

Feltesszük annyi vízben, hogy ellepje.

A vanília cukrot, fahéjat, szegfűszeget, cukrot, sót, citromlével ízesítsük.

Forrás után még 15 percig lassú tűzön főzzük.

Besűrítjük a keményítővel, hozzáadjuk a tejszínt és még egyszer felforraljuk.

Mixerrel pürésítsük.

Hidegen tálaljuk.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Leves receptek
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kosár
0 árucikk
Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek
Notino.hu

 

 

 

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone