Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár
Ön itt jár: > >

Bill Grant

Bill Grant

Magasság: 175 cm

Súly: 88 kg

Születési idő: 1946. szeptember 27.

Családi állapot: egyedülálló

Lakhely: New Jersey, USA

Bill Grant, a legendás testépítő, Mr. America és Mr. World, a Bill Grant Nutrition, a Next Generation of Sports és a Performance Nutrition elnöke és tulajdonosa. Több, mint 40 év profi tapasztalattal rendelkezik a testépítés, egészség és fitnessz terén.

Egy teljes fitnessz csomag kialakítására vonatkozó sokoldalú és lelkes szemlélete minden sportoló számára megfelelő, a kezdőtől a profiig. Életét annak szenteli, hogy az egészséges életstílust támogassa a mai világban.

Világszerte híres fitnessz szakember

  • Amerikai és nemzetközi testépítő bajnok
  • Mr. America (1972)
  • Mr. World (1974)
  • Profi személyi fitnessz edző a fitnessz minden területén
  • Táplálkozási tanácsadó
  • Televíziós és rádiós műsorvezető
  • Személyes megjelenések
  • Ceremóniamester

 

Bill a jó hírnevét sokmindennek köszönheti, többek között saját sikeres kábeltelevíziós fitnessz műsora rendezésének, valamint rádió showjának, a „Fit for Life”-nak a WEVD 1050-AM-en havonta több, mint 1,5 milliós hallgatósággal. Minden egyes show a fitnessz különböző területeire, a sportorvoslásra és a táplálkozásra fókuszált, a fitnessz és a táplálkozás összes területén jártas szakértők bevonásával.

Számos filmben feltűnt (az ABC televízió Friday Night Movie of the Week-ben, a Hustler of Muscle Beach-ben és az új kiadású Pumping Iron-ban, amiben Arnold Schwarzenegger játszotta a főszerepet), színházi produkciókban, TV show keretében (Runaway Train és Smokey Robinson Review) valamint reklámokban (Toyota, McDonald’s, Bally’s/Jack Lalane). Szerepelt az ABC, a CBS, a CNN, a WOR, az ESPN és a Fox News televíziós csatornákon, a “The Big Story”-ban Rita Cosby-val, továbbá egy új elektronikus könyvben, aminek a címe “Fit Over 40” (Fitten 40 felett). Egészség és fitnessz magazinokban szereplő cikkei és interjúi alapján világszerte az erőteljes edzésprogram, a helyes táplálkozás és az egészséges szemlélet tökéletes szóvivőjeként ismerik.

Bill életmű díjat kapott a Bodybuildong.com-tól a testépítő sport iránti elkötelezettségéért és soha véget nem érő hozzájárulásáért, az Iron Man Magazin pedig a Muscle Beach Hall of Fame díjat adományozta neki.

Bill aktívan részt vesz számos közösségi és jótékonysági szervezet munkájában, köztük a Metropolitan YMCAs of the Oranges Kids Care Club-ban, a Newark YMCA Sports Legends-ben, a Parkinson’s Unity Walk-ban és az Alan T. Brown Alapítványban.

Ha többet szeretnél megtudni Bill Grant munkáságáról itt találsz még pár infót:

http://www.billgrant.net/

http://www.schwarzenegger.it/mro/grant.html

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone