Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

A tudatalatti idomítása a siker maximalizálása!

A tudatalatti idomítása a siker maximalizálása érdekében!

Fordítsd át a negatív gondolataidat, és érd el a céljaidat úgy, hogy elfogadod a kudarcot és kihasználod a pozitív napi megerősítés erejét.

Az elme olyan valami, amit a legtöbb ember nem igazán mer megváltoztatni. Úgy tekintünk rá, mint amit már előre beprogramoztak és odaadták nekünk, hogy életünk során használjuk.

Sokan úgy vélik, a gondolatmenetük a személyiségük része. Ők nem tehetnek arról, hogy ezt hiszik. Akarnak változni, de nem jönnek rá a kettő kapcsolatára.

Ha magadra ismersz, akkor várj türelmesen, mert meg fogom mutatni, hogyan hathatsz a tudatalattidra, hogy meglegyen a várt siker.

 

A tudatalatti idomítása

A tudatalatti irányítása annak érdekében, hogy a tudatos gondolatokkal egy szintre kerüljön, nem igényel „Jedi agy” manipulációt. Csupán a változás vágyára és egy szuper jó akciótervre van szükség.

Van néhány szabály, amit be kell tartanod annak érdekében, hogy sikerüljön. Kezdd el csinálni, vagy követni ezeket most!

 

Mi tart vissza?

  1. Mi az, ami kínoz? Döntsd el, min szükséges változtatni! Mitől tart vissza a tudatalattid? A siker gondolatától? Az önbecsüléstől? Képesség hiányától? Mit súg a tudatalattid a tudatos gondolatodnak, mit nem tudsz megcsinálni?

Keresd ezt meg pontosan, és tudatosítsd magadban! Ez tekintendő a problémád gyökerének. Az elméd csak azt tudja, „nem tudod megcsinálni”, de ez ennél több. Miért nem tudod? Mit mondasz magadnak, hogy elhidd, hogy nem tudod megcsinálni?

Én így látom ezt ... van a tudatalattid, ami hatással van a tudatosra, ami ezért hatással van a tetteidre. Ha a tudatalattid kudarcot sugall, akkor a tudatod hinni fog a kudarcban, és ezért valószínűleg kudarcot is fogsz vallani.

 

Jegyezd le a negatív vonásaidat!

  1. Jegyezd le a negatív vonásaidat! Döntsd el, milyen változásokat kell elvégezned a tudatalattiddal kapcsolatban! Önbizalom hiány, kudarctól való félelem, a „nem tudom megcsinálni, mert” dolgok. Mi az, amit a tudatalattid súg a tudatodnak? Ez az, amit fel kell fedned, ez az, amin változtatni kell!

Mihelyt megvan, mi az, ami visszatart, gondolkodj azon, mi szükséges a pozitív változáshoz! Például: „Nem taníthatok, mert nem vagyok elég okos, és nincs diplomám.” Ennek az ellenkezője az lenne, hogy „Elég okos vagyok, és rendelkezem azokkal a tulajdonságokkal, amik szükségesek ahhoz, hogy a szenvedélyem megvalósítsam az életben. Ha ez a tanítás, akkor azzal kezdek, amit tudok.”

Ez kell, hogy legyen az új gondolkodás módod! A negatív természeted az ellenkezőjét akarja tenni, mert az van „bepecsételve” a fejedbe. Rombold le ezeket a negatív tudatalatti rögeszméket!

Naponta tekintsd át az új gondolataidat!

 

  1. Naponta menj végig ezeken az új gondolatokon! Meg kell törnöd a tudatalattid azon szokását, hogy megmondja a tudatodnak, mit tegyen! Ha arról van szó, hogy a célod az, hogy egy év alatt fogysz 45 kilót, akkor naponta el kell képzelned ezt a célt!

Az mindegy, hogy csinálod, csak ismételd el a gondolataidat és céljaidat mindennap, és olyan gyakran, amilyen gyakran szükséged van rá! ĺrd le és olvasd át minden reggel! „45 kilót fogok fogyni helyes táplálkozással és kemény munkával az elkövetkező 10-12 hónapban.”

Azzal, hogy a célodat nem csupán egy egyszeri kijelentéssé teszed, segíteni fog abban, hogy elszámoltatható legyél, és arra kényszeríti a tudatalattidat, hogy elfogadja ezt az új gondolatot. Állandóan erre fogsz gondolni, és ismételgetni fogod. Ez nem csak a fitnesszel kapcsolatos célok esetében működik... fizetésemeléssel, előléptetéssel, vállalkozás bővítéssel, stb. terén is.

Minél többet gyakorlod ezt az új gondolkodásmódot, annál több eredményt fogsz látni. Nem egyik napról a másikra fog bekövetkezni. Először arra van szükség, hogy 100%-ig elkötelezd magad a változás mellett, és legyél tisztában azzal, hogy lesznek hullámvölgyek.

A jó dolog az, hogy minél többet ismétled ezeket a pozitív gondolatokat, a tudatalattid annál inkább elhiszi, hogy igazak, így az akcióterved is más lesz. A lépéseidet az a tény fogja meghatározni, hogy tudod, sikerülni fog. Annyira hiszel magadban, hogy már majdnem olyan, mintha meg is kaptad volna, amiért igyekeztél.

Fogadd el a kudarcot!

 

  1. Fogadd el a kudarcot! Elrontottál valamit, vagy nem érted el a célod...nagy ügy. Ami meghozza a sikert, az az, hogy újból felállsz, újraértékeled, mi vezetett a kudarchoz, és még keményebben dolgozol érte, mint azelőtt.

Soha nem valaminek az elrontása vagy a kudarc az, ami visszatartja az embereket attól, amit el akarnak érni, hanem az, ahogyan döntenek a kudarc után. Szedd össze magad újra!

Újból koncentrálj a céljaidra, vidd véghez a szükséges változtatásokat, és dolgozz az eléréséért! Két ok van, amiért az emberek kudarcot vallanak:

  1. A céljaid túlságosan nehezek/elérhetetlenek voltak.
  2. Valamilyen körülmény következtében feladtad.

Mindkettőt át lehet fordítani annak érdekében, hogy sikerre vidd. Minden arról szól, hogy mit mondogatsz magadnak, milyen vagy, és arról, hogy könyörtelenül dolgozol érte.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone