Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

A tökéletes edzőpartner

A tökéletes edzőpartner 5 legfontosabb tulajdonsága!

Megtalálni a tökéletes edzőtársat kifejezetten nehéz. Ugyanakkor kifizetődő, hiszen egy jó edzőpartner az egyik leghatékonyabb fegyver lehet a repertoárodban, hiszen semmi nem tüzel fel minket annál; amikor egy hozzáértő VAS-test-VÉR bízik bennünk és motivál minket. Ahogy az emberi kapcsolatokban, úgy az edzőteremben is igaz a mondás: a jó edzőtársak csiszolják, nem pedig koptatják egymást.

Mitől lesz jó egy edzőtárs?

Rugalmas: A legtöbb esetben azt mondják ezzel kapcsolatban, hogy "pontos". Ennél azért komplikáltabb a dolog; de nyilvánvalóan senkinek nincs kedve és ideje az egész napot a teremben várva tölteni. Fontos, hogy képesek legyetek közös megoldást találni akkor is, ha az egyik félnek nem jön össze a pontos megérkezés. A rugalmas partner ilyenkor a te számládra iszik egy edzés előtti energizálót, vagy szénhidrátot! :)

Megbízható: Elkeserítő látni, hogy néha mennyire a vak vezeti a világtalant. A megbízható partnerre bátran rábízhatod magad, amikor a határon dolgozol; abban a tudatban, hogy Veled van, segít, jó erőben van, és jó érzékkel tudja mennyit kell segítenie az erőltetett ismétléseknél!

Őszinte: Gyakran reméljük, hogy tökéletes végrehajtással végezzük a gyakorlatokat. Nos, a többség csak reméli. A jó edzőtárs viszont felhívja rá a figyelmedet, hogy mit csinálsz rosszul, esetleg mit csinálhatnál jobban. A kölcsönösen előnyös vastestvéri viszony egyik alappirére ez. (Megjegyzés: A jó edzőpartner szól, ha a tested helyett inkább az egódat edzed!)

Célok: Ha edzőtársat választasz, válassz valaki olyat, akit hasonló célok, tervek és elvárások hajtanak, mint Téged. Nem kell azonos céloknak lennie, de az irány legyen hasonló! Versenyző vagy? Nagyszerű! A társad is? Semmi gond! A történelem bebizonyította, hogy különböző érdeklődési körökből érkező emberek mennyire jól tudják motiválni egymást! Láttunk már együtt edzeni nehézatlétákat és testépítőket, erőemelőket és strongmaneket, és rengeteg hasonló kombinációt még! Biztosan minden fél számára előnyös volt ez az újszerű felállás, és rengeteget tanultak!

Kultúra: Kétségtelenül fontos a közös hangnem. Biztosan ismered az üvöltöző, - nem csak megjelenésében, de viselkedésében is állatias jellegű típust. Ők nyilvánvalóan nem fognak egy folyamatosan pozitív megerősítéseket adó, visszahúzódó partnert választani. A fülhallgatóval edző magányos farkas pedig nem fog egy folyamatosan csacsogó figurával edzeni - barátkozni. Nem vagyunk egyformák! Válaszd azt az utat és társast, ami és aki számodra ideális, és motivációt jelent.

Ha már megtaláltad a tökéletes edzőtársat akkor hozzátok ki minden edzésedből a maximumot a Trec Nutrition SAW ultra koncentrált edzés előtti formulájával: Klikk Ide

Forrás: Trec Nutrition Magyarország

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone