Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

A szükséges vitaminok egyetlen tablettában!

A szükséges vitaminok egyetlen tablettában!

 

Mega-1 multivitamin

A multivitamin név azt jelzi, hogy a készítmény nem csak egy összetevőből áll, hanem több,a szervezet számára nélkülözhetetlen vitamint tartalmaz.

Korunk,alakunk,életkorunk szempontjából különbözőek vagyunk. Más-más összeállítású készítményre és táplálkozási szokásra van szükségünk ahhoz,hogy megőrizzük egészségünket.

Fontos hogy ez a megoldás „ránk legyen szabva” és hogy napi kiegészítésről beszélünk. Ahogy minden nap étkezünk és iszunk vizet, ugyanúgy minden nap kell pótolni a vitaminokat és az ásványi anyagokat.

A vitamin és ásványi anyagok szükséglete személyenként eltérő. Az emberek jelentős részénél ez nem éri el a szükséges szintet a napi táplálkozás során. Ennek oka több dologra vezethető vissza,de a lényeg ugyan az. Az ajánlott vitamin készítményeink összetétele egészséges embereken végzett kutatások alapján lett összeállítva. Egy beteg ember vitamin Szükséglete ennél általában sokkal nagyobb és lehet,hogy bizonyos vitaminból vagy ásványi anyagból sokkal többre van szüksége. Ezek a kiegyensúlyozott összeállítások kimondottan az egészség megőrzésére szolgálnak.

Egy felnőtt ember napi vitamin szükségletét nehéz belezsúfolni egyetlen tablettába. Más gyártók ezt úgy oldják meg,hogy kevesebbet adnak a legtöbb fontos tápanyagból. A sok reklám pedig meggyőzik önt, hogy elegendő egyetlen kis tabletta és minden el van intézve. SAJNOS EZ NEM IGAZ!

Sokan idegenkednek a vitamin csomagoktól, mert olyan soknak tűnik. Ön sem eszik meg szívesen naponta egy maréknyi vitamint? Akkor a MEGA-1 pont Önnek való!

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone