Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

A boszorkánykonyha hét alapelve!

A Tömegnövelés!

A boszorkánykonyha hét alapelve!

Most kicsit visszakanyarodunk a hagyományos izom tömegnöveléshez. Bemutatunk pár stratégiát, amelyek évtizedeken keresztül masszív izomtömeget eredményeztek!

1,Lényegesen növeld a kalóriát!

Az izomtömeg növelés érdekében fontos hogy naponta több kalóriát fogyassz, mint amennyire a szervezetednek szüksége lenne. A célt elősegítendő fogyassz rendszeresen protein és tömegnövelő turmixokat. Főleg ha olyan munkahelyen dolgozol ahol nehéz megoldani a rendszeres étkezést.

2,Szénhidrát nélkül vágyálom marad az izom tömegnövelés!  

A fehérje fogyasztása önmagába még nem elegendő a vaskos izmok felépítéséhez. Szénhidrátra van szükséged, hogy létre tudd hozni az anabolikus környezetet. Naponta legalább 5g szénhidrátra van szükséged testsúlykilónként.

3,Több szénhidrátot fogyassz, mint fehérjét!

Aki nem fogadja, meg ezt a tanácsot ne csodálkozzon, hogy nem fejlődik. Testsúlykilónként 5g szénhidrát 2-3g fehérje.

4,A zsírtól nem kell félned!

A zsírok nem feltétlenül rosszak, nélkülözhetetlen folyamatokat indítanak el a szervezetben. Az összes zsírt vörös húsból, egész tojásból és mogyoróvaj formájában fogyaszd.

5,Ne várd, hogy izomzatod szálkás maradjon!

Azok a testépítők, akik fukarkodnak a szénhidráttal a forma megtartása érdekében, soha nem tudnak kimagasló eredményt elérni. Szálkásítani lesz időd verseny vagy strandszezon előtt is.

6,Döntő fontosságú a helyes fehérje és szénhidrát arány!

Fehérje bevitel legyen 2-3g testsúlyonként a szénhidrát 6g két hétig. Ha elmarad a változás növeld a szénhidrátot. Napi öt-hat étkezéssel vidd be ezt az adagot és edzés utáni étkezés tartalmazza a legnagyobb szénhidrát adagot.

A cikk fotóin látható úriember Markus Rühl ha többet szeretnél megtudni munkáságáról itt, találsz pár infót:

http://www.markus-ruhl.com/

http://www.youtube.com/channel/HCQYGJRHVFqb4

https://www.facebook.com/markus.ruhl.566

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone