Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint. Bezár

A 78 éves vegetáriánus testépítő

A 78 éves vegetáriánus testépítő

Ha volt valaha sikeres reklám a vega étrend népszerűsítésére, akkor azt hiszem megtaláltam. A 78 éves testépítő nem elég, hogy vegetáriánus és étrendjébe a fehérje bevitelt úgy oldja meg, hogy nem eszik húst, emellett testépítéssel is foglalkozik.

Jim Morris az új PETA kampány alkalmával megmutatja a világnak, mit lehet elérni a vegetáriánus életmód és az alakformálás összekapcsolásával. Morris élő példája, hogy mi minden lehetséges a vega étrenddel és megkérdőjelezi azt az elképzelést, hogy a kiegyensúlyozott vegetáriánus étrend nem lehet egészséges.

Jim ikonikus szoborként pózol a PETA-nak, miközben a vadonatúj kampányban a következő gondolatot szorgalmazza: „Gondolkozz, mielőtt eszel!”

A hirdetés, amely  Jim-mel jelent meg, arra próbálja ösztönözni az embereket, hogy az izom egy jó út az egészség felé, csökkenti az elhízás veszélyét, a szívbetegség, a rák, a cukorbetegség és az agyvérzés kockázatát.

Bizonyára a testépítés oldaláról nézve, inkább a szálkás, karcsú derékkal és a kevésbé nagy izomtömegekkel rendelkezőket inspirálja, de ha megnézzük azt, hogy mindezt 78 éves korára és a hús száműzésével érte el, igen példaértékű eredménynek tekinthető.

Valaha Jim is versenyszerűen űzte a sportot, több rangos testépítő versenyen is részt vett, de bevallása szerint mióta a korából és ízületi betegségéből kifolyólag 1985-ben visszavonult a profi testépítésből, a vegetáriánus életmódnak hála egészségesebbnek érzi magát, mint valaha. 

Partner oldalunknak köszönjük, hogy a cikk megjelenhetett az oldalunkon:

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: cikk
Gyártók
Bal oldal 2
Rólunk mondták

"Gyors, korrekt, vevőorientált kiszolgálás. A kérdéseimre nagyon gyorsan kaptam választ (volt olyan hogy hétvégén! ). A honlap átlátható, színvonalas, látszik hogy benne vannak a "szakmában" a fiúk (itt a testépítést értem). Összességében az első tapasztalatom nagyon pozitív, csak így tovább!"Horváth Ferenc

Kövess minket!
Bannerek
Jobb bannerek

  

Motiváció

„Hiszek abban, hogy belső erőnk tesz győztessé vagy vesztessé. A győztesek azok, akik valóban hallgatnak szívükre.” Sylvester Stallone